TRANSFORMO JETËN TËNDE

nëpërmjet faljes

A je vazhdimisht duke luftuar me zemërimin e pazgjidhur, ndjenjën e fajit ose stresin që të pengon? Është koha për një ndryshim.

Bashkohu me ne në një udhëtim transformues që kombinon aktivitete argëtuese, njohje kuptimplota dhe eksperienca të  thella shpirtërore.

TRANSFORMO JETËN TËNDE

nëpërmjet faljes

A je vazhdimisht duke luftuar me zemërimin e pazgjidhur, ndjenjën e fajit ose stresin që të pengon? Është koha për një ndryshim.

Bashkohu me ne në një udhëtim transformues që kombinon aktivitete argëtuese, njohje kuptimplota dhe eksperienca të  thella shpirtërore.

TRANSFORMO JETËN TËNDE

nëpërmjet faljes

A je vazhdimisht duke luftuar me zemërimin e pazgjidhur, ndjenjën e fajit ose stresin që të pengon? Është koha për një ndryshim.

Bashkohu me ne në një udhëtim transformues që kombinon aktivitete argëtuese, njohje kuptimplota dhe eksperienca të  thella shpirtërore.

3
VALBONE 6

VALBONË 2024

UDHËTIM PËR FUQIZIMIN E TRUPIT, MENDJES, SHPIRTIT

ÇFARË DO TË NDODHË GJATË RETREATIT NË VALBONË?

Kjo do të jetë padyshim një prej përvojave më shumëngjyrëshe që mund të kesh përjetuar në jetën tënde.

Retreati në Valbonë është një përvojë e plotë shpirtërore.

Eksplorim i brendshëm, identifikim i frikërave, besimeve kufizuese, paaftësisë për të falur veten dhe të tjerët.

Meditim, hiking, lojëra, mbrëmje festive, një shkundje e energjive të vjetra, për t’i lënë vendin gëzimit dhe harmonisë në jetën tënde…

Mund të kesh ndjekur trajnime, video online, por efekti i një përvoje të jetuar është shumëfish më i lartë, i pakrahasueshëm me diçka tjetër.

Në këtë retreat tre ditor, do të kesh mundësinë të takosh njerëz të suksesshëm në biznes, art, të përfshirë në zhvillimin personal, me të cilët do të mund të ndash përvojat e tua apo të krijosh bashkëpunime në të ardhmen.

Jepi freski ditëve të tua të gushtit, duke u bërë pjesë e kësaj përvoje sa fizike, aq dhe mendore e shpirtërore.

Udhëtimi do të zhvillohet në Valbonë dhe në destinacione të tjera të jashtëzakonshme në veri të vendit më 16, 17, 18 GUSHT.

VALBONË 2024

UDHËTIM PËR FUQIZIMIN E TRUPIT, MENDJES, SHPIRTIT

ÇFARË DO TË NDODHË GJATË RETREATIT NË VALBONË?

Kjo do të jetë padyshim një prej përvojave më shumëngjyrëshe që mund të kesh përjetuar në jetën tënde.

Retreati në Valbonë është një përvojë e plotë shpirtërore.

Eksplorim i brendshëm, identifikim i frikërave, besimeve kufizuese, paaftësisë për të falur veten dhe të tjerët.

Meditim, hiking, lojëra, mbrëmje festive, një shkundje e energjive të vjetra, për t’i lënë vendin gëzimit dhe harmonisë në jetën tënde…

Mund të kesh ndjekur trajnime, video online, por efekti i një përvoje të jetuar është shumëfish më i lartë, i pakrahasueshëm me diçka tjetër.

Në këtë retreat tre ditor, do të kesh mundësinë të takosh njerëz të suksesshëm në biznes, art, të përfshirë në zhvillimin personal, me të cilët do të mund të ndash përvojat e tua apo të krijosh bashkëpunime në të ardhmen.

Jepi freski ditëve të tua të gushtit, duke u bërë pjesë e kësaj përvoje sa fizike, aq dhe mendore e shpirtërore.

Udhëtimi do të zhvillohet në Valbonë dhe në destinacione të tjera të jashtëzakonshme në veri të vendit më 16, 17, 18 GUSHT.

3
VALBONE 6
Retreate të zhvilluara
0
pjesëmarrës
+ 0
ditë retreat
0

Të Ftuar Specialë 

Retreate të zhvilluara
0
pjesëmarrës
+ 0
ditë retreat
0

Të Ftuar Specialë 

DISA NGA PËRFITIMET QË DO TË MARRËSH JANË:

DISA NGA PËRFITIMET QË DO TË MARRËSH JANË:

Untitled design (48)

Një trajnim ekskluziv nga Ermali, i shoqëruar me interaktivitet për një përfshirje dhe përvetesim sa më të mirë të njohurive. Ky trajnim do jetë një eksperiencë mbresëlënëse për çdo pjesëmarrës.

Lojërat dhe argëtimi do të jenë refreni i këtij aktiviteti. Sfida dhe shpirti i garës do i shndërrojnë disa momente të udhëtimit në “beteja argëtuese”. Mbrëmjet do të shoqërohen me muzikë dhe argëtim.

Aktivitetet dhe lojërat që do të zhvillohen gjatë udhëtimit, përveçse do të jenë tejet argëtuese, do të forcojnë frymën e grupit dhe bashkëpunimit mes pjesëmarrësve, duke ndikuar kështu në amplifikimin e aftësive të punës në grup, vetëbesimit & socializimit.

3 ditë në zemër të natyrës dhe bukurisë së Valbonës, ku do kesh mundësinë të lidhesh më tëpër me botën tënde të brendshme dhe me natyrën, duke fituar kështu qetësi dhe relaks.

Meditim ekskluziv nga Mjeshtri i Meditimit Sheki Useini.

Në harmoni të përkryer me situatën dhe gjendjen, si pjesë integrale e këtij trajnimi ekskluziv, meditimi transcendental do të jetë i paharrueshëm.

Untitled design (48)

Një trajnim ekskluziv nga Ermali, i shoqëruar me interaktivitet për një përfshirje dhe përvetesim sa më të mirë të njohurive. Ky trajnim do jetë një eksperiencë mbresëlënëse për çdo pjesëmarrës.

Lojërat dhe argëtimi do të jenë refreni i këtij aktiviteti. Sfida dhe shpirti i garës do i shndërrojnë disa momente të udhëtimit në “beteja argëtuese”. Mbrëmjet do të shoqërohen me muzikë dhe argëtim.

Aktivitetet dhe lojërat që do të zhvillohen gjatë udhëtimit, përveçse do të jenë tejet argëtuese, do të forcojnë frymën e grupit dhe bashkëpunimit mes pjesëmarrësve, duke ndikuar kështu në amplifikimin e aftësive të punës në grup, vetëbesimit & socializimit.

3 ditë në zemër të natyrës dhe bukurisë së Valbonës, ku do kesh mundësinë të lidhesh më tëpër me botën tënde të brendshme dhe me natyrën, duke fituar kështu qetësi dhe relaks.

Meditim ekskluziv nga Mjeshtri i Meditimit Sheki Useini.

Në harmoni të përkryer me situatën dhe gjendjen, si pjesë integrale e këtij trajnimi ekskluziv, meditimi transcendental do të jetë i paharrueshëm.

HIQI FRENAT

TRAJNIMI EKSKLUZIV NGA

Një eksperiencë unike, e cila do të të bëjë të përjetosh emocione, dhe të nxitesh për të marrë veprim për të kaluar në një nivel më të lartë në punën dhe jetën tënde.

Në këtë trajnim ekskluziv do të prekësh zemrën tënde, do afrohesh më shumë me paqen e brendshme dhe do t’i japësh zgjidhje disa situatave që po të mundojnë në lidhje me veten, marrëdhëniet, të shkuarën apo çdo gjë tjetër që po të mban peng.

Trajnimi është i thjeshtë për t’u kuptuar dhe aplikuar, dhe do të lërë gjurmë tek ti, jo vetëm si një kujtim prekës, por dhe si një pikë kthese në jetën tënde.

HIQI FRENAT

TRAJNIMI EKSKLUZIV NGA

Një eksperiencë unike, e cila do të të bëjë të përjetosh emocione, dhe të nxitesh për të marrë veprim për të kaluar në një nivel më të lartë në punën dhe jetën tënde.

Në këtë trajnim ekskluziv do të prekësh zemrën tënde, do afrohesh më shumë me paqen e brendshme dhe do t’i japësh zgjidhje disa situatave që po të mundojnë në lidhje me veten, marrëdhëniet, të shkuarën apo çdo gjë tjetër që po të mban peng.

Trajnimi është i thjeshtë për t’u kuptuar dhe aplikuar, dhe do të lërë gjurmë tek ti, jo vetëm si një kujtim prekës, por dhe si një pikë kthese në jetën tënde.

ÇFARË DO TË THOTË:

“TË HEQËSH FRENAT”?

Frenat tona më të mëdha, që na bllokojnë, që na mbajnë pas, janë emocionet negative.

Me siguri ke diçka në jetën tënde që të shqetëson sa herë e mendon.

Mund të jetë një ndodhi, një brengë, një person apo diçka që të ka ndodhur shumë kohë më parë, për të cilën ti nuk je krenar, diçka që të ka lënë të rrënuar, të zhgënjyer, ndoshta të pafuqishëm për t’u ringritur: diçka nga e cila do të doje të shpëtoje përfundimisht.

 

Lajmi i mirë është që emocionet negative nuk janë të përhershme dhe mund të eleminohen. Dhe ti mund të “shpëtosh” nga e shkuara dhe çdo gjë që e mban si peng në zemrën dhe mendjen tënde.

Të kuptuarit se si këto ndjesi u krijuan në radhë të parë është një pikë e rëndësishme në eliminimin efektiv të tyre.

Kjo është pikërisht ajo që do ndodhë në trajnimin “Hiqi frenat”.

Ti do shohësh në retrospektivë gjithë jetën tënde, do kuptosh çfarë dhe pse ka ndodhur, do bësh të mundur që të falësh veten dhe të tjerët, dhe më në fund do ndihesh i lirë.

Ky është një trajnim ekskluziv që zhvillohet vetëm një herë në vit, dhe deri më tani, ka ndryshuar jetët e njerëzve që kanë qenë pjesë e tij.

Kjo mund të ndodhë dhe me TY!

ÇFARË DO TË THOTË:

“TË HEQËSH FRENAT”?

Frenat tona më të mëdha, që na bllokojnë, që na mbajnë pas, janë emocionet negative.

Me siguri ke diçka në jetën tënde që të shqetëson sa herë e mendon.

Mund të jetë një ndodhi, një brengë, një person apo diçka që të ka ndodhur shumë kohë më parë, për të cilën ti nuk je krenar, diçka që të ka lënë të rrënuar, të zhgënjyer, ndoshta të pafuqishëm për t’u ringritur: diçka nga e cila do të doje të shpëtoje përfundimisht.

 

Lajmi i mirë është që emocionet negative nuk janë të përhershme dhe mund të eleminohen. Dhe ti mund të “shpëtosh” nga e shkuara dhe çdo gjë që e mban si peng në zemrën dhe mendjen tënde.

Të kuptuarit se si këto ndjesi u krijuan në radhë të parë është një pikë e rëndësishme në eliminimin efektiv të tyre.

Kjo është pikërisht ajo që do ndodhë në trajnimin “Hiqi frenat”.

Ti do shohësh në retrospektivë gjithë jetën tënde, do kuptosh çfarë dhe pse ka ndodhur, do bësh të mundur që të falësh veten dhe të tjerët, dhe më në fund do ndihesh i lirë.

Ky është një trajnim ekskluziv që zhvillohet vetëm një herë në vit, dhe deri më tani, ka ndryshuar jetët e njerëzve që kanë qenë pjesë e tij.

Kjo mund të ndodhë dhe me TY!

DUHET TË JESH NËSE:

DUHET TË JESH NËSE:

DUHET TË JESH NËSE:

ZGJIDH TANI

CILA PAKETË TË PËRSHATET

ZGJIDH TANI

CILA PAKETË TË PËRSHATET

Paketa Silver

3 Dite

 • Transport me autobus komod
 • Akomodimi 2 netë në Valbona Resort & SPA (5🌟 )
 • Përdorimi i SPA
 • Dy Mëngjese në Valbona Resort & SPA
 • Një drekë në Lumin e Shalës
 • Dy Darka
 • Një drekë në Valbona Resort & SPA
 • Meditimi special nga Mjeshtri Sheki
 • Trajnim ekskluziv nga Ermal Mamaqi
 • Udhëtim në Ujëvarën e Valbonës
 • Lojëra në grupe & teambuilding
 • DJ Party
 • Seanca Yoga e mëngjesit
 • Vizitë në “Parajsën e manaferrave”
 • Vizitë në qytetin e Prizrenit

370€ | Personi

Paketa Vip

3 Dite

 • Transport me autobus komod
 • Akomodimi 2 netë në Valbona Resort & SPA (5🌟 )
 • Përdorimi i SPA
 • Dy Mëngjese në Valbona
 • Resort & SPA
 • Një drekë në Lumin e Shalës
 • Dy Darka
 • Një drekë në Valbona
 • Resort & SPA
 • Meditimi special nga Mjeshtri Sheki
 • Trajnim ekskluziv nga Ermal Mamaqi
 • Udhëtim në Ujëvarën e Valbonës
 • Lojëra në grupe & teambuilding
 • DJ Party
 • Seanca Yoga e mëngjesit
 • Vizitë në “Parajsën e manaferrave”
 • Vizitë në qytetin e Prizrenit
 • Libri “Në garë me veten” nga Ermal Mamaqi
 • Vend i dedikuar në Mastermindin ekskluziv që do të zhvillohet me Ermalin dhe të ftuarit specialë të udhëtimit gjatë drekës në Valbonë (dita 2)
 • Një trajnim ekskluziv nga një prej programeve të avancuara BUSINESS MASTERY ose FUQIA E ZHVILLIMIT PERSONAL (Online në Zoom)

470€ | Personi

Paketa Silver

3 Dite

 • Transport me autobus komod
 • Akomodimi 2 netë në Valbona Resort & SPA (5🌟 )
 • Përdorimi i SPA
 • Dy Mëngjese në Valbona Resort & SPA
 • Një drekë në Lumin e Shalës
 • Dy Darka
 • Një drekë në Valbona Resort & SPA
 • Meditimi special nga Mjeshtri Sheki
 • Trajnim ekskluziv nga Ermal Mamaqi
 • Udhëtim në Ujëvarën e Valbonës
 • Lojëra në grupe & teambuilding
 • DJ Party
 • Seanca Yoga e mëngjesit
 • Vizitë në “Parajsën e manaferrave”
 • Vizitë në qytetin e Prizrenit

370€ | Personi

Paketa Vip

3 Dite

 • Transport me autobus komod
 • Akomodimi 2 netë në Valbona Resort & SPA (5🌟 )
 • Përdorimi i SPA
 • Dy Mëngjese në Valbona
 • Resort & SPA
 • Një drekë në Lumin e Shalës
 • Dy Darka
 • Një drekë në Valbona
 • Resort & SPA
 • Meditimi special nga Mjeshtri Sheki
 • Trajnim ekskluziv nga Ermal Mamaqi
 • Udhëtim në Ujëvarën e Valbonës
 • Lojëra në grupe & teambuilding
 • DJ Party
 • Seanca Yoga e mëngjesit
 • Vizitë në “Parajsën e manaferrave”
 • Vizitë në qytetin e Prizrenit
 • Libri “Në garë me veten” nga Ermal Mamaqi
 • Vend i dedikuar në Mastermindin ekskluziv që do të zhvillohet me Ermalin dhe të ftuarit specialë të udhëtimit gjatë drekës në Valbonë (dita 2)
 • Një trajnim ekskluziv nga një prej programeve të avancuara BUSINESS MASTERY ose FUQIA E ZHVILLIMIT PERSONAL (Online në Zoom)

470€ | Personi

ZBULO

DESTINACIONET E UDHËTIMIT

ZBULO

DESTINACIONET E UDHËTIMIT

Udhëtimi do të bëhet me autobus tepër komod dhe të shpejtë. Në Vaun e Dejës do të jetë ndalesa e parë ku do konsumojmë kafen e mëngjesit.

Një nga destinacionet më mahnitëse të Ballkanit. Këtu do të konsumojmë drekën dhe do të kemi nje kohë relaksuese me lojëra & aktivitete.

Nga Fierza do të marrim autobusin dhe do i drejtohemi Valbonës, me një ndalesë të këndshme në “Parajsën e Manaferrave”.

Hiking, meditime, kërcim, ecje në mal, lojëra, trajnim dhe më shumë se kaq, do t’i përjetojmë së bashku në Valbonë përgjatë ditëve të qëndrimit tonë atje.

Në Prizren do të kalojmë disa orë të lira për të shëtitur dhe vizituar qytetin, si dhe për të konsumuar drekën.

Udhëtimi do të bëhet me autobus tepër komod dhe të shpejtë. Në Vaun e Dejës do të jetë ndalesa e parë ku do konsumojmë kafen e mëngjesit.

Një nga destinacionet më mahnitëse të Ballkanit. Këtu do të konsumojmë drekën dhe do të kemi nje kohë relaksuese me lojëra & aktivitete.

Nga Fierza do të marrim autobusin dhe do i drejtohemi Valbonës, me një ndalesë të këndshme në “Parajsën e Manaferrave”.

Hiking, meditime, kërcim, ecje në mal, lojëra, trajnim dhe më shumë se kaq, do t’i përjetojmë së bashku në Valbonë përgjatë ditëve të qëndrimit tonë atje.

Në Prizren do të kalojmë disa orë të lira për të shëtitur dhe vizituar qytetin, si dhe për të konsumuar drekën.

pARTNERI yNE

VALBONA RESORT & SPA

Pozicionuar në zemër të Luginës së Valbonës, Valbona Resort & SPA ofron një eksperiencë unike pushimi në një nga vendet më piktoreske të Shqipërisë.                   I rrethuar nga male madhështore dhe natyrë relaksuese, Valbona Resort & SPA është oazi ku do kalojmë 3 ditët e retreat-it tonë.

LOGOT E PISHINA

SPA

SAUNA

RESTORANT

BAR

SHËRBIM NË DHOMË

pARTNERI yNE

VALBONA RESORT & SPA

Pozicionuar në zemër të Luginës së Valbonës, Valbona Resort & SPA ofron një eksperiencë unike pushimi në një nga vendet më piktoreske të Shqipërisë.                   I rrethuar nga male madhështore dhe natyrë relaksuese, Valbona Resort & SPA është oazi ku do kalojmë 3 ditët e retreat-it tonë.

LOGOT E PISHINA

SPA

RESTORANT

SAUNA

BAR

SHËRBIM NË DHOMË

TRANJER:

ERMALI MAMAQI

TRANJER:

ERMALI MAMAQI

Ermal Mamaqi ka një lidhje të gjatë me suksesin. Prej më shumë se dy dekadash ai mbetet një prej figurave më të spikatura në median shqiptare duke lënë një gjurmë suksesi në çdo iniciativë që ndërmerr.

I suksesshëm në muzikë, në film, në programe televizive, në biznes… jo rastësisht. Të gjitha ARSYET dhe PËRGJIGJET që dëshiron të mësosh rreth suksesit të tij, do kesh mundësinë t’i shohësh vetë gjatë këtij udhëtimi!

 

Përveç këtyre përvojave me vlerë, prej 14-vitesh ai trajnohet nga emrat më në zë në fushën e vetëzhvillimit dhe biznesit, si dhe studion në mënyrë të vazhdueshme në këto drejtime. Mënyra e tij e drejtëpërdrejtë në komunikim dhe formulat praktike, të cilat mund të vihen në zbatim lehtësisht, si dhe pasioni për këtë fushë, e bëjnë Ermalin mentorin e duhur për këdo që kërkon jo vetëm të rritet si njeri, por edhe të prodhojë rezultate.

 

Picture of Ermal Mamaqi
Ermal Mamaqi

" Nëse nuk po përmirësohesh po përkeqësohesh"

Picture of Ermal Mamaqi
Ermal Mamaqi

Ermal Mamaqi ka një lidhje të gjatë me suksesin. Prej më shumë se dy dekadash ai mbetet një prej figurave më të spikatura në median shqiptare duke lënë një gjurmë suksesi në çdo iniciativë që ndërmerr.

I suksesshëm në muzikë, në film, në programe televizive, në biznes… jo rastësisht. Të gjitha ARSYET dhe PËRGJIGJET që dëshiron të mësosh rreth suksesit të tij, do kesh mundësinë t’i shohësh vetë gjatë këtij udhëtimi!

 

Përveç këtyre përvojave me vlerë, prej 14-vitesh ai trajnohet nga emrat më në zë në fushën e vetëzhvillimit dhe biznesit, si dhe studion në mënyrë të vazhdueshme në këto drejtime. Mënyra e tij e drejtëpërdrejtë në komunikim dhe formulat praktike, të cilat mund të vihen në zbatim lehtësisht, si dhe pasioni për këtë fushë, e bëjnë Ermalin mentorin e duhur për këdo që kërkon jo vetëm të rritet si njeri, por edhe të prodhojë rezultate.

 

" Nëse nuk po përmirësohesh po përkeqësohesh"

mJESHTRI I MEDITIMIT

SHEKI USEINI

mJESHTRI I MEDITIMIT

SHEKI USEINI

Picture of Sheki Useini
Sheki Useini

Sheki Useini është mjeshtër i meditimit dhe hipnozës terapeutike me një përvojë shumëvjeçare. Shqiptari i parë dhe i vetëm deri më tani i trajnuar për 3 vite radhazi dhe i licensuar në OSHO – Qendrën ndërkombëtare për meditim dhe transformim në Indi.

Sheki është po ashtu sipërmarrës i suksesshëm në Zvicër, bartës i titullit “Mjeshtër i arteve marciale”, pjesëmarrës në shumë kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare si dhe autor i shumë librave.

Ai ka trajnuar mijëra nxënës në vende të ndryshme të Europës dhe është ligjërues në shumë seminare për shkencën e meditimit. Vizioni i Shekit është që nëpërmjet trajnimeve të tij të kontribuojë në krijimin e njeriut të ri, për një jetë të re, të kultivohen dhe respektohen vlerat si dashuria, paqja, liria, lumturia dhe suksesi.

Në retreatin e Valbonës, mjeshtri, nëpërmjet meditimit të tij dhe në harmoni të përkryer me natyrën, do bëjë që të prekim thellë zemrat tona, duke zgjuar fuqitë e palimituara që mbartim brenda nesh.

Meditimi është mundësia për të larguar të gjitha barrierat që të ndalojnë të jesh vetvetja dhe të lidhesh me të vërtetën tënde, si dhe të pranosh përgjigjiet në pyetjet "Kush jam unë?" dhe "Për cfarë jetoj?"

Picture of Sheki Useini
Sheki Useini

Meditimi është mundësia për të larguar të gjitha barrierat që të ndalojnë të jesh vetvetja dhe të lidhesh me të vërtetën tënde, si dhe të pranosh përgjigjiet në pyetjet "Kush jam unë?" dhe "Për cfarë jetoj?"

Sheki Useini është mjeshtër i meditimit dhe hipnozës terapeutike me një përvojë shumëvjeçare. Shqiptari i parë dhe i vetëm deri më tani i trajnuar për 3 vite radhazi dhe i licensuar në OSHO – Qendrën ndërkombëtare për meditim dhe transformim në Indi.

Sheki është po ashtu sipërmarrës i suksesshëm në Zvicër, bartës i titullit “Mjeshtër i arteve marciale”, pjesëmarrës në shumë kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare si dhe autor i shumë librave.

Ai ka trajnuar mijëra nxënës në vende të ndryshme të Europës dhe është ligjërues në shumë seminare për shkencën e meditimit. Vizioni i Shekit është që nëpërmjet trajnimeve të tij të kontribuojë në krijimin e njeriut të ri, për një jetë të re, të kultivohen dhe respektohen vlerat si dashuria, paqja, liria, lumturia dhe suksesi.

Në retreatin e Valbonës, mjeshtri, nëpërmjet meditimit të tij dhe në harmoni të përkryer me natyrën, do bëjë që të prekim thellë zemrat tona, duke zgjuar fuqitë e palimituara që mbartim brenda nesh.

TESTIMONIALS

ÇFARË THONË PJESËMARRËSIT PËR KËTË EKSPERIENCË

C.T

Secila pjese e udhetimit ishte fantastike, energjia shume e mire e grupit, pjesa e trajnimit qe me dha super ndjesi, jam falenderuse qe isha pjese e kesaj eksperience. Shpresoj qe do shihemi ne trajnimin e rradhes😍

K.M

Ishte një eksperienc shum e bukur. Kisha paragjykim para se të vija, Por tani jan shuar të gjitha. Rrespekt për punën e të gjithë grupit. Ju uroj më të mirën 🙏

N.K

I jam shume mirenjohese Ermalit per kete trajnim qe me te vertet me Ka ndryshuar rrenjesisht pikepamjen per jeten Sot e ndjeva me te vertet qe Kam filluar nje jete te re. Zoti e bekofte ate ju qe Jeni nje ekip I mrekullueshem 🙏🙏🙏🙏♥️

D.O

Di te them qe ishte nje eksperience jashte pritshmerive personale , u argetuam , mesuam , relaksuam , frymezuam dhe morem shume energji pozitive te cilat na duhen per te ecur perpara , mbi te gjitha u motivuam ...faleminderit faleminderit pa mase Ermalit dhe gjithe stafit te mrekullueshem dhe te afte per te punuar me pasion , degjohemi per eksperienca te tjera 🥰🥳 perqafime

A.D

Ju jam shume mirenjohese per te gjithe punen qe bete me ne, durimin dhe palodhjen dhe jam akoma me mirenjohese qe pata shansin te marr pjese ne nje event si ky. Realisht te ndryshon jeten dhe tashme mezi po pres te rradhes! Perqafime te gjitheve dhe ju uroj me te mirat e botes❤️❤️

E.N

Jeni nje mrekulli qe Zoti solli ne rrugen e jetes time ❤️ Falemderit shume njerez te mire, dhe ju jam shume mirnjohes per t'gjithe ato momente te pa harrueshme qe kaluam se bashku. Zoti ju bekofte dhe shihemi ne sukseset e radhes. 🙏✌️💯 T'fala t'gjitheve ❤️

V.B

Energjia nivel me lart nga se e kisha imagjinuar! Thank you very much! ❤️

B.R

Ishte nje eksperience e bukur dhe ndryshe, qe kontribuoi ne vendosjen e disa perparesive qe per shkak te jetes se vrullshme, ishin lene pak menjane. Disa tips te vogla qe morra, patjeter qe do te perdoren ne jeten time tani. Keshtu qe ishte nje eksperience qe mua me pelqeu shume. Faleminderit

TESTIMONIALS

ÇFARË THONË PJESËMARRËSIT PËR KËTË EKSPERIENCË

C.T

Secila pjese e udhetimit ishte fantastike, energjia shume e mire e grupit, pjesa e trajnimit qe me dha super ndjesi, jam falenderuse qe isha pjese e kesaj eksperience. Shpresoj qe do shihemi ne trajnimin e rradhes😍

K.M

Ishte një eksperienc shum e bukur. Kisha paragjykim para se të vija, Por tani jan shuar të gjitha. Rrespekt për punën e të gjithë grupit. Ju uroj më të mirën 🙏

N.K

I jam shume mirenjohese Ermalit per kete trajnim qe me te vertet me Ka ndryshuar rrenjesisht pikepamjen per jeten Sot e ndjeva me te vertet qe Kam filluar nje jete te re. Zoti e bekofte ate ju qe Jeni nje ekip I mrekullueshem 🙏🙏🙏🙏♥️

D.O

Di te them qe ishte nje eksperience jashte pritshmerive personale , u argetuam , mesuam , relaksuam , frymezuam dhe morem shume energji pozitive te cilat na duhen per te ecur perpara , mbi te gjitha u motivuam ...faleminderit faleminderit pa mase Ermalit dhe gjithe stafit te mrekullueshem dhe te afte per te punuar me pasion , degjohemi per eksperienca te tjera 🥰🥳 perqafime

A.D

Ju jam shume mirenjohese per te gjithe punen qe bete me ne, durimin dhe palodhjen dhe jam akoma me mirenjohese qe pata shansin te marr pjese ne nje event si ky. Realisht te ndryshon jeten dhe tashme mezi po pres te rradhes! Perqafime te gjitheve dhe ju uroj me te mirat e botes❤️❤️

E.N

Jeni nje mrekulli qe Zoti solli ne rrugen e jetes time ❤️ Falemderit shume njerez te mire, dhe ju jam shume mirnjohes per t'gjithe ato momente te pa harrueshme qe kaluam se bashku. Zoti ju bekofte dhe shihemi ne sukseset e radhes. 🙏✌️💯 T'fala t'gjitheve ❤️

V.B

Energjia nivel me lart nga se e kisha imagjinuar! Thank you very much! ❤️

B.R

Ishte nje eksperience e bukur dhe ndryshe, qe kontribuoi ne vendosjen e disa perparesive qe per shkak te jetes se vrullshme, ishin lene pak menjane. Disa tips te vogla qe morra, patjeter qe do te perdoren ne jeten time tani. Keshtu qe ishte nje eksperience qe mua me pelqeu shume. Faleminderit

FAQ

PYETJE TË ZAKONSHME

Edhe pse pika kulminante e retreatit është trajnimi “Hiqi frenat”, ky aktivitet është i duhuri për ty edhe nëse dëshiron thjesht të shkëputesh nga rutina, të njohësh njerëz apo bashkëpunëtorë potencialë biznesi, dhe të kalosh 3 ditë duke u fokusuar vetëm në veten tënde.

Për më shumë shiko seksionin “Duhet të jesh në këtë trajnim nëse…”

Po, në retreat do të ketë të ftuar nga bota e biznesit & spiritualitetit, të cilët do ndajnë me të gjithë pjesëmarrësit përvojën e tyre dhe informacionet që i kanë ndihmuar në rrugën e tyre të suksesit.

 

Nëse jeni një grup të njohurish, drejtohuni në numrin  +355 68 318 0481 për të kontaktuar me një nga agjentët tanë mbi ofertat që ne kemi.

Në paketën e udhëtimit janë të mbuluara të gjitha kostot e mëposhtme:

 • Transport me autobus
 • Akomodimi 2 netë në Valbonë
 • Përdorimi i SPA
 • Dy mëngjese në hotel
 • Një drekë në Lumin e Shalës
 • Një drekë në Valbona Resort
 • Dy darka
 • Meditimi special nga Mjeshtri Sheki
 • Trajnim ekskluziv nga Ermal Mamaqi

Kostot shtesë janë opsionale për çdo individ, në varësi të dëshirës për aktivitete apo shpenzime ekstra.

Ajo që e bën këtë trajnim unik dhe shumë të fuqishëm, përveç përmbajtjes së tij, është fakti që zhvillohet në një mjedis krejt të shkëputur nga rutina dhe përditshmëria. Në zemër të natyrës dhe mes njerëzve që kanë të njëjtat qëllime me ty në jetë, ti do të kesh mundësinë të reflektosh më thellë mbi jetën tënde, të njohësh njerëz të veçantë nga fusha të ndryshme, dhe të krijosh mundësi të reja për veten.

Retreat-i në Valbonë është një buqetë aktivitetesh dhe emocionesh, i dedikuar për të gjithë ata që dëshirojnë të çojnë jetën në një nivel më të lartë shpirtëror, mendor dhe fizik.

 

Trajnimi në Valbonë është një aktivitet ekskluziv, i cili zhvillohet vetëm 1 HERË NË VIT, zakonisht në muajin gusht. Retreat-i është kthyer tashmë në një traditë të përvitshme, i cili mbledh bashkë individë që duan rritjen dhe suksesin.

FAQ

PYETJE TË ZAKONSHME

Edhe pse pika kulminante e retreatit është trajnimi “Hiqi frenat”, ky aktivitet është i duhuri për ty edhe nëse dëshiron thjesht të shkëputesh nga rutina, të njohësh njerëz apo bashkëpunëtorë potencialë biznesi, dhe të kalosh 3 ditë duke u fokusuar vetëm në veten tënde.

Për më shumë shiko seksionin “Duhet të jesh në këtë trajnim nëse…”

Po, në retreat do të ketë të ftuar nga bota e biznesit & spiritualitetit, të cilët do ndajnë me të gjithë pjesëmarrësit përvojën e tyre dhe informacionet që i kanë ndihmuar në rrugën e tyre të suksesit.

 

Nëse jeni një grup të njohurish, drejtohuni në numrin  +355 68 318 0481 për të kontaktuar me një nga agjentët tanë mbi ofertat që ne kemi.

Në paketën e udhëtimit janë të mbuluara të gjitha kostot e mëposhtme:

 • Transport me autobus
 • Akomodimi 2 netë në Valbonë
 • Përdorimi i SPA
 • Dy mëngjese në hotel
 • Një drekë në Lumin e Shalës
 • Një drekë në Valbona Resort
 • Dy darka
 • Meditimi special nga Mjeshtri Sheki
 • Trajnim ekskluziv nga Ermal Mamaqi

Kostot shtesë janë opsionale për çdo individ, në varësi të dëshirës për aktivitete apo shpenzime ekstra.

Ajo që e bën këtë trajnim unik dhe shumë të fuqishëm, përveç përmbajtjes së tij, është fakti që zhvillohet në një mjedis krejt të shkëputur nga rutina dhe përditshmëria. Në zemër të natyrës dhe mes njerëzve që kanë të njëjtat qëllime me ty në jetë, ti do të kesh mundësinë të reflektosh më thellë mbi jetën tënde, të njohësh njerëz të veçantë nga fusha të ndryshme, dhe të krijosh mundësi të reja për veten.

Retreat-i në Valbonë është një buqetë aktivitetesh dhe emocionesh, i dedikuar për të gjithë ata që dëshirojnë të çojnë jetën në një nivel më të lartë shpirtëror, mendor dhe fizik.

 

Trajnimi në Valbonë është një aktivitet ekskluziv, i cili zhvillohet vetëm 1 HERË NË VIT, zakonisht në muajin gusht. Retreat-i është kthyer tashmë në një traditë të përvitshme, i cili mbledh bashkë individë që duan rritjen dhe suksesin.

BLOGU

ARTIKUJT DHE POSTIMET E FUNDIT

BLOGU

ARTIKUJT DHE POSTIMET E FUNDIT