UDHËTIM NË VALBONË

Udhëtim për Fuqizimin e Trupit, Mendjes dhe Shpirtit

Valbonë GUSHT 2024

Një Retreat unik i cili zhvillohet për të tretën herë rradhazi në Valbonën e bukur.

Grup energjik, momente zbavitëse, mësime domethënëse, miq të rinj dhe kujtime të paharrueshme të presin në këtë udhëtim 3 ditor drejt fuqizimit dhe rritjes personale.

Udhëtimi do të zhvillohet në Valbonë dhe në destinacione të tjera të jashtëzakonshme në veri të vendit tonë më 18, 19, 20 GUSHT.

Disa nga përfitimet që ti do të marrësh gjatë këtyre tre ditëve janë:

Previous slide
Next slide

Team Building

Ky Retreat unik do të ofrojë aktivitete dhe lojëra të cilat do të forcojnë frymën e grupit dhe bashkëpunimit.

Trajnim ekskluziv

Një trajnim ekskluziv nga Ermali, i shoqëruar me interaktivitet për një përfshirje dhe përvetesim sa më të mirë të njohurive. Një trajnim që do jetë një eksperiecë mbresëlënëse për cdo pjesëmarrës.

Meditim

Meditim ekskluziv nga Mjeshtri i Meditimit Sheki Useini.
Në harmoni të përkryer me situatën dhe gjendjen, meditimi transcendental do të jetë i paharrueshëm si pjesë integrale e këtij trajnimi ekskluziv.

Argëtim

Lojrat dhe argëtimi do të jenë refreni i këtij aktiviteti. Sfida dhe shpirti i garës do i bëjnë disa momente të udhëtimit një “betejë” argëtuese. Mbrëmja do të shoqërohet me muzikë dhe argëtim.

Natyrë relaksuese

3 ditë në zemër të natyrës dhe bukurisë së Valbonës, ku do kesh mundësinë të zgjosh brendinë dhe të lidhesh edhe më tepër me natyrën, duke fituar kështu qetësi dhe relaks.

Oferta e Udhëtimit është 370 € / person!

Në këtë paketë përfshihet:

2 mëngjese, 3 dreka, 2 darka

(Drekë në Lumin e Shalës, Drekë në Valbonë, Drekë në Prizren)

Trajnim

Trajnim ekskluziv nga Ermal Mamaqi

Akomodimi

Akomodimi 2 netë në Valbonë

Transporti

Transporti me autobus komod

Udhëtimi

Udhëtimi me varkë në Koman - Lumi i Shalës - Fierzë

Meditim

Meditim unik nga Mjeshtri Sheki

Fuqizo Trupin, Mendjen dhe Shpirtin në tre ditë!